Over Cosmic Design

Welkom bij Cosmic Design. Wij verkopen meubilair, lampen en andere hebbedingen van vroeger. Met de schoonheid en kwaliteit van vroeger. Sommigen noemen het vintage, anderen noemen het retro of brocante. Art-deco, art nouveau, industrieel, Amsterdamse School, Haagse School of Jugendstil. Ammeretro! Wij noemen het gewoon mooie, oude dingen. Gemaakt van betere materialen, met mooiere vormen en met meer liefde en aandacht in elkaar gezet dan vrijwel alles wat je tegenwoordig in de woonwinkel koopt.

Ons aanbod bestaat hoofdzakelijk uit eenmalige voorwerpen en designklassiekers die je niet vindt in grote woonwarenhuizen. En die je buren of vrienden dus ook niet hebben. Met je vintage aankoop zet je bovendien je beste duurzame beentje voort, want voor een oud kastje hoeft niemand een boom om te hakken.

Maar het allerbelangrijkste: soms zijn er gewoon van die dingen die je simpelweg mo├ęt hebben. Omdat jouw naam erop staat. Grote kans dat je bij Cosmic Design zulke dingen tegenkomt. Zonder dat je het wist stond jouw naam erop. Dat het ooit in jouw huis terecht zou komen, was kosmisch bepaald. Vandaar onze naam.

 

Wie is Cosmic Design?

 

Even voorstellen: Rob de Boer a.k.a. Malle Pietje. Van beroep ben ik eigenlijk tekstschrijver en journalist. Cosmic Design is voor mij een hobby die ik doelbewust uit de hand heb laten gieren. Ik houd van mensen, van mooie dingen, schrijven, fotografie en autorijden. Al die bezigheden combineer ik in Cosmic Design. Dit is mijn vrije tijd.