Algemene voorwaarden

PRODUCTEN

Alle foto’s en beschrijvingen van de aangeboden producten in de webshop van Cosmic Design zijn zo gedetailleerd mogelijk. Zo kunt u de items zelf adequaat beoordelen. Een verzoek voor aanvullende foto’s kunt u sturen aan info@cosmicdesign.nl.

De foto’s zoals door Cosmic Design gemaakt, vormen een waarheidsgetrouwe weergave van de geleverde goederen. Alle aangeboden vintage goederen zijn gebruikt en in goede staat, tenzij anders vermeld. Waar nodig worden gebreken, tekenen van ouderdom of lichte slijtage duidelijk benoemd en beschreven en in beeld gebracht.

Cosmic Design controleert alle aangeboden goederen op betrouwbaarheid en veiligheid. Elektrische bedrading van verlichting is gecontroleerd en indien nodig vervangen.

 

PRIJZEN
Alle door Cosmic Design vermelde productprijzen zijn uitgedrukt in Euro’s. Op de aangeboden producten is de zogenoemde margeregeling van toepassing, BTW wordt niet in rekening gebracht.

De productprijzen zijn exclusief bezorg- en verzendkosten. De bezorg- en verzendkosten worden in de webshop aan uw bestelling toegevoegd.

Deze voorwaarden gelden voor iedere aankoop, offerte en overeenkomst tussen Cosmic Design en de klant waarop Cosmic Design deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard.

Door het plaatsen van een bestelling verklaart u dat u zonder voorbehoud akkoord gaat met de voorwaarden van Cosmic Design. Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke goedkeuring door Cosmic Design worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen van kracht blijven.

 

BETAALMOGELIJKHEDEN
Cosmic Design accepteert de volgende betalingsmethodes:

  • Contant of per PIN bij afhalen in Den Dolder (op afspraak)
  • Overboeking per bank
  • iDeal
  • PayPal

 

Bankrekeningnummer:

NL56KNAB0255607962 t.n.v. Rob de Boer Tekstproducties

KvK nummer
67092349 – ingeschreven bij Kamer van Koophandel Gooi- Eem en Flevoland in Amersfoort als 2e handelsnaam van Rob de Boer Tekstproducties.

 

VERZEND – EN TRANSPORTKOSTEN
Kiest u voor uw bestelling verzending per post of transporteur, dan betaalt u bijkomende verzend- of transportkosten. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van het formaat, de omvang en het gewicht van de bestelling. Cosmic Design hanteert de prijzen van PostNL. De verzendkosten worden duidelijk vermeld bij het besteloverzicht dat u van Cosmic Design ontvangt.

Cosmic Design is aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens transport door derden.

 

LEVERING
U ontvangt uw bestelling uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Deze levertermijn is geen ‘harde’ levertermijn tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Wij vinden het fijn wanneer u uw aankoop zelf ophaalt. U kunt hiervoor zelf contact opnemen met Cosmic Design, telefonisch of per e-mail. Bij aankoop van grotere objecten via de webshop nemen wij binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met u op om een afspraak te maken voor aflevering.

Vooralsnog beschikt Cosmic Design niet over eigen mogelijkheden om grotere meubelstukken te kunnen vervoeren. In overleg zijn er afspraken te maken over eventueel transport. Cosmic Design houdt daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Cosmic Design doet haar uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt, om welke reden dan ook, ontvangt u van Cosmic Design bericht. U heeft vanaf dat moment de mogelijkheid om de overeenkomst met Cosmic Design te ontbinden, door dit per e-mail te melden aan info@Cosmicdesign.nl.

 

RETOURNEREN
Onverhoopt niet content met uw aankoop? Als koper heeft u, conform de wet koop op afstand, het recht om uw bestelling binnen 14 werkdagen na ontvangst geheel of gedeeltelijk te annuleren of aan te passen, zonder aanbetaling van een boete en zonder opgaaf van redenen. U kunt dan de goederen retourneren aan Cosmic Design, mits in dezelfde staat en bij voorkeur in de verpakking waarin u deze heeft ontvangen.

De verzendkosten zijn voor uw rekening, Cosmic Design is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens het vervoer. Persoonlijk retourneren zien wij dan ook graag.

Na ontvangst en inspectie van de goederen door Cosmic Design, ontvangt u eventueel gedane betalingen binnen 7 werkdagen retour op uw rekening.


BIBLIOTHEEK VAN MOOIE DINGEN
Ook nadat de termijn van 14 dagen is verstreken, mag u bij Cosmic Design in goed overleg en binnen een redelijke termijn altijd een product komen ruilen. Indien mogelijk is zelfs een terugkoopgarantie bespreekbaar. Zo zijn wij graag een Bibliotheek van Mooie Dingen.


VRAGEN EN KLACHTEN
Heeft u vragen over uw aankoop? Loopt u tegen een probleem of mankement aan? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@cosmicdesign.nl en we nemen contact met u op.

Op de bij Cosmic Design ingediende vragen of klachten ontvangt u bij voorkeur dezelfde dag, maar in elk geval binnen 7 werkdagen antwoord.

 

AANSPRAKELIJKHEID
Cosmic Design is niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet- of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs en informatie is gecommuniceerd. Indien dit zich voordoet, zal dit worden aangepast.


PRIVACY
Cosmic Design gebruikt de persoonsgegevens van haar klanten alleen voor het verzorgen van bestellingen. Als abonnee van de nieuwsbrief ontvangt u met enige regelmaat per e-mail een nieuwsbrief met onderwerpen die u mogelijk interessant vindt. We hopen er niet op, maar afmelden voor de nieuwsbrief kan hier.